Λάδι Καρύδας 250Ml
Τιμή τεμαχίου 3,85 €

Επιλέξτε

Λάδι καρύδας 250ml, 100% αγνό, άοσμο, χωρίς προσμείξεις, το οποίο προέρχεται από την σάρκα του φρούτου. Κατά την διάρκεια του χειμώνα όταν ο καιρός είναι κρύος, η μορφή του είναι στερεή και μαλακή σαν φρέσκο βούτυρο. Το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες, ρευστοποιείται και γίνεται σαν ελαιόλαδο. 

Καταπληκτκό, εύχρηστο και εξαιρετικό υλικό, αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και δεν χρειάζεται να μπει στο ψυγείο. Κατάλληλο για συνταγές χειροποίητων καλλυντικών, μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. 

Πως χρησιμοποιείται το λάδι καρύδας

Χρησιμοποιήστε το λάδι καρύδας σε μία πληθώρα φαγητών και γλυκών. Φτιάξτε μαγιονέζες, σούπες, τάρτες, γλυκά, smoothies, milkshakes, παγωτά, brownies, τρουφάκια, μπάρες δημητριακών, κουλούρια, σπιτικές σοκολάτες, μπισκότα, κέικ, cheesecakes, τούρτες, σοκολατάκια, fudge σοκολάτας, πουτίγκες, κρέμες  και μους σοκολάτας. Κάποιοι χρησιμοποιούν το λάδι καρύδας ως καλλυντικό και φτιάχνουν προϊόντα περιποίησης και φροντίδας σώματος και μαλλιών. 

 

Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ιατροί αλλά έμποροι. Τα γραφόμενα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουν απλό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Συμβουλευτείτε πάντοτε τον ιατρό σας σε προβλήματα υγείας σας.