Βούτυρο Καριτέ 150ΓΡ
Τιμή τεμαχίου 5,70 €

Επιλέξτε

Το βούτυρο Καριτέ είναι ένα φυτικό βούτυρο μη βρώσιμο, το οπίο παράγεται από τον καρπό ενός αφρικάνικου δέντρου (Vitellaria Paradoxa, Sea Tree) και χρησιμοποιείται για την παρασκευή χειροποίητων καλλυντικών.

Έχει λευκοκίτρινο χρώμα, πλούσια πυκνή, απαλή, λιπαρή υφή και διακριτικό άρωμα. Θεωρείται ένα πολύτιμο υλικό που προσφέρει σημαντικά οφέλη στην επιδερμίδα μας. Επίσης, λέγεται ότι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και χρησιμοποιείται και ατόφιο αλλά και ως βάση αναμεμειγμένο με άλλα προίόντα για την περιποίηση, προστασία, φροντίδα και ομορφιά του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών μας, όπως κρέμες, λοσιόν, σαπούνια, body butters, scrubs και θρεπτικές, μαλακτικές μάσκες. 

Tips: Συμβουλευτείτε ειδικό υγείας  για την χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος. Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ιατροί αλλά έμποροι. Οι πληροφορίες που αναγράφουμε έχουν καθαρά απλό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη.