Αιθέριο Έλαιο Μαστίχας 5Ml
Τιμή τεμαχίου 10,00 €

Επιλέξτε

Βρώσιμο, αρωματικό, ευχάριστο αιθέριο έλαιο μαστίχας σε υγρή μορφή, με πλούσια, ισχυρή μυρωδιά, κατάλληλο για συνταγές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και παρασκευής χειροποίητων καλλυντικών. Χρησιμοποιήστε το για να δώσετε άρωμα μαστίχας σε σαπούνια και κεριά, σε κρέμες, scrubs, λάδια μασάζ, στα ποδόλουτρα. Απελευθερώστε το άρωμά της μαστίχας στο χώρο του σπιτιού σας τοποθετώντας μία σταγόνα του στον αρωματιστή.  

Η μαστίχα είναι η φυσική ρητίνη που βγαίνει από τον κορμό και τα κλαδιά του σχίνου. Είναι γνωστή λόγω του μοναδικού αρώματος και της ιδιαίτερης γεύσης της αλλά και των θεραπευτικών της ιδιοτήτων. Η σύσταση του εδάφους και οι καιρικές συνθήκες της Χίου έχουν καταστήσει την μαστίχα το ιδανικό περιβάλλον για την ευδοκίμησή της. 

Σε ποιες συνταγές χρησιμοποιείται το μαστιχέλαιο

Το μαστιχέλαιο χρησιμοποιεται σε συνταγές για αρτοσκευάσματα, βασιλόπιτες, μαρμελάδες, παγωτά, σοκολάτες, τσουρέκια, μπισκότα, κουλούρια, ζυμαρικά, σάλτσες, λικέρ ούζο, κρασί.  

Προσοχή: Τα αιθέρια έλαια δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ποτέ ατόφια και αδιάλυτα, αλλά απαραίτητα να αναμειγνύονται με άλλα υλικά και έλαια βάσης, όπως λάδια, νερό, κερί μελισσας, φυτικά βούτυρα κτλ.

 

Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ιατροί. Οι πληροφορίες που αναγράφουμε έχουν απλό ενημερωτικο χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Συμβουλευτείτε πάντοτε τον ιατρό σας σε προβλήματα υγείας σας.