Ροδόνερο 250 Ml
Τιμή τεμαχίου 3,08 €

Επιλέξτε

Το ροδόνερο παράγεται από την απόσταξη του άνθους του τριαντάφυλλου. Είναι τονωτικό των μυών του προσώπου, αντιρρυτιδικό, ξεκουράζει την περιοχή γύρω από τα μάτια είναι  δροσιστικό και ηρεμιστικό. Τα λουλούδια πάντα γοήτευαν τους ανθρώπους και με αυτά έφτιαχναν αρώματα και καλλυντικά και τα χρησιμοποιούσαν στην μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Το ροδόντερο είναι από τα πρώτα καλλυντικα που έφταχναν οι γυναίκες. 

Χρησιμοποιήστε το ροδόνερο σε λουκούμια, αμυγδαλωτά, κουραμπιέδες, κουλουράκια, κέικ, βασιλόπιτες, μπακλαβάδες, παγωτά, βανίλιες. Αρωματίστε σιρόπια, κρέπες, σαλάτες, κρέας, ζύμες, μπισκότα, παντεσπάνια, κέικ.