5% Έκπτωση σε καλάθια αξίας άνω των 40 ευρώ, 8% άνω των 60 ευρώ. Δωρεάν μεταφορικά σε παραγγελίες άνω των 29 ευρώ. Free shipping on orders over 29 euros, enjoy 5% discount on orders over 40 euros. Get an additional 3% off on orders over 60 euros
περι μεταφορικώνΙανουάριος 29, 2017
Ψαρόπιτα! Μεγανησιώτικη παραδοσιακή συνταγή!
Υλικά συνταγής
Yλικά!
500γρ μαριδάκι
500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Χυμός 2 τοματών
Αλάτι και πιπέρι
1 φλυτζάνι του τσαγιού ρύζι νιχάκι
1 φλυτζάνι του καφέ ελαιόδαδο
1 κρεμμύδι μεγάλο ξερό τριμμένο
Εκτέλεση:
Πρώτα ανοίγουμε το φύλλο. Λαδώνουμε το ταψί μας και απλώνουμε δύο φύλλα που φτιάξαμε. Το ένα πάνω από το άλλο. Από πάνω ρίχνουμε το κρεμμύδι, το ρύζι και μετά βάζουμε το μαριδάκι αφού το έχουμε αλατίσει, στη σειρά μέχρι να γεμίσει το ταψί. Μετά ρίχνουμε τον χυμό τομάτας, το πιπέρι και το ελαιόλαδο. Του βάζουμε λίγο νεράκι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!