Δεκέμβριος 20, 2016
Χριστουγεννιάτικα καραμελωμένα μήλα!

Υλικά:

Μερικά μικρά μήλα (φιρίκια)

4 κ.σ. ζάχαρη

2 σταγόνες κόκκινου χρώμα ζαχαροπλαστικής

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε την ζάχαρη και μόλις γίνει ρευστή ρίχνουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής. Έπειτα ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ψηλό ποτήρι και βουτάμε τα μήλα μέσα αφού τα έχουμε τρυπίσει με ξυλάκια (για σουβλάκι) Σε ενα ταψάκι, στρώνουμε λαδόκολλα και ακουμπάμε τα μήλα μέχρι να στεγνώσουν. 

Καλή επτιτυχία!