Νοέμβριος 24, 2016
Σπιτικό κεμπάμπ!

Υλικά:

250γρ κιμά μοσχαρίσιο

250 γρ. κιμά

1 κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2 κ.σ. μείγμα για κεμπαμ

1 πρέζα αλάτι 

1 πρέζα πιπέρι 

1 κ.γ. κουρκουμά 

1 ποτηράκι του καφέ ελαιόλαδο

2 κ.σ. πάστα τομάτας 

 

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγανάκι σωτάρουμε με το λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πάστα τομάτας. Τα ρίχνουμε  σε ένα μπωλ μαζί με όλα τα παραπάνω υλικά, τα ανακατεύουμε και τα πλάθουμε καλά. Στην συνέχεια τα πλάθουμε μακρόστενα και πλατιά  όπως την φωτογραφία μας. Λαδώνουμε ένα ταψάκ και τα ψείνουμε για 15  λεπτά  στο γκριλ στους 180 βαθμούς. Συνοδέψτε με πατατούλες ή πιτάκια. 

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!