Δεκέμβριος 02, 2017
Σπιτικά ραβδάκια καρύδας!

Υλικα:

250 καρύδα τριμμένη + λίγη καρύδα επιπλέον για πασπάλισμα 

1 φιαλίτσα βανίλια σε σκόνη

1 κουτί γάλα ζαχαρούχο

2 κ.σ. λικέρ μαστίχα

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπωλ ρίχνουμε όλα τα υλικά μας και τα ανακατεύουμε. Θέλουμε το μείγμα μας να είναι εύπλαστο, σφιχτό. Το ζυμώνουμε καλά και μετά το βάζουμε στο ψυγείο για μιάμιση ώρα. Μετά το πλάθουμε σε ραβδάκια, τα πασπαλίζουμε με καρύδα και μόλις τελειώσουμε τα τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες περίπου. Εάν θέλουμε τα τυλίγουμε σε μία μεμβράνη ή όλα μαζί ή ένα ένα ξεχωριστά.

Καλή επιτυχία!