Δεκέμβριος 06, 2019
Μανιτάρια με indian masala mix!

 

ΥΛΙΚΑ:

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

1 Κ.Γ. INDIAN MASALA MIX

2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ

1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ

3 ΝΤΟΜΑΤΕΣ

2 Κ.Σ. ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ

2 Κ.Σ. ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ

1 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΦΥΣΙΚΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

 

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ

ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

¼ ΦΛ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα wok και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και την πιπεριά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το Indian masala mix, τα αφυδατωμένα μανιτάρια, που τα έχουμε ενυδατώσει σε ένα μικρό μπολάκι με νερό, τις ντομάτες που τις έχουμε περάσει από το multi και το φυσικό αλάτι Μεσολογγίου. Προσθέτουμε το νερό από τα μανιτάρια και αφήνουμε το φαγητό να μαγειρευτεί για περίπου 15 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε το γάλα καρύδας και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Σερβίρουμε με φρέσκο κόλιανδρο, γιαούρτι και ιδανικά συνοδεύουμε με ρύζι basmati ατμού.