Ιούλιος 02, 2018
Εκπληκτική συνταγή με ροβίτσα!

Υλικά

300γρ. ροβίτσα

1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο

1 κ.γ. κόλιανδρο σε σκόνη

1 κ.γ. κύμινο σε σκόνη  (εάν θέλετε λίγο έξτρα γεύση κύμινου προσθέτε κι άλλη)

1 κ.γ. κουρκουμά σε σκόνη

χυμός 2 λεμονιών

αλάτι και πιπέρι 

 

Εκτέλεση:

Ξεπλένουμε και βράζουμε την ροβίτσα σε μία κατσαρολίτσα για 15 λεπτά περίπου. Μετά ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι, τον κόλιανδρο, το κύμινο, τον κουρκουμά και συνεχίζουμε το βράσιμο για μισή ώρα περίπου.  Προς το τέλος ρίχνουμε το αλατοπίπερο, το χυμό των λεμονιών και το ελαιόλαδο.  Σερβίρουμε βάζοντας λίγο ακόμη λεμόνι εάν θέλουμε.  

Καλη επιτυχία και καλή όρεξη!