Σεπτέμβριος 29, 2017
Αλμυρή τάρτα με κοτόπουλο και κατίκι!

Υλικά: 

1 φυλλο κουρού

2 κ.σ. ελαιόλαδο 

400γρ. στήθος κοτόπουλου κομμένο σε λεπτές λωρίδες

300γρ. φετα κομμένη σε κυβάκια

200γρ κατίκι

2 κ.σ. μουστάρδα 

1 κ.γ. δυόσμο ξερό

αλάτι και πιπέρι 

2 κ.σ. ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση:

Βουτηρώνουμε μία ταρτιέρα, απλώνουμε το φύλλο κουρού και το τρυπάμε παντού με ένα πιρούνι. Σε ένα κατσαρολάκι σωτάρουμε τις λωρίδες κοτόπουλου μέχρι να ροδίσουν, τις αλατοπιπερώνουμε και τις βγάζουμε από την φωτιά.

Σε ένα μπωλ ρίχνουμε την μουστάρδα, το κατίκι, την φέτα τον δυόσμο, το ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε. Κατόπιν ρίχνουμε  το μείγμα που φιτάξαμε στο κατσαρολάκι με το κοτόπουλο,  και το ανακατεύουμε.  Μετά ρίχνουμε το μείγμα της γέμισης στην ταρτιέρα επάνω στο φύλλο κουρού και το  ισιώνουμε. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου. 

Καλή επιτυχία!