Οκτώβριος 01, 2021
κριθαρότο με μανιτάρια και λαχανικά - Mediterranian

Υλικά:

2.5 κούπες νερό (περίπου 650γρ)

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

αλάτι (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Βράζουμε το μείγμα μας σε ένα κατσαρολάκι για 18-20 λεπτά. 

Περίπου 2 λεπτά πριν αφαιρέσουμε το κριθαρότο απο το μάτι συμπληρώνουμε το ελαιόλαδο.

Extra tips:

Μπορείτε να προσθέσετε το κριθαρότο με λαχανικά στο κριθαράκι με  μοσχάρι ή κοτόπουλο που θα φτιάξετε, ούτως ώστε να δώσετε επιπλέον γεύση και να απογειώσετε το πιάτο σας.

Ανάλογα με το γευστικό σας γούστο μπορείτε να προσθέσετε οποιοδήποτε λαχανικό, μυρωδικό ή μπαχαρικό.

Μπορείτε να προσθέσετε τριμμένη παρμεζάνα για πιο πλούσιο αποτέλεσμα και ακόμα πιο υπέροχη γεύση.