Ιούνιος 06, 2019
Παγωμένο κόκκινο τσάι!

Το κόκκινο τσάι είναι αφρικανικής καταγωγής χωρίς τεϊνη. Είναι εξαιρετικής ποιότητας, με γλυκιά γεύση και έντονο κοκκινωπό - καφετί χρώμα. Η γεύση του φέρνει στο μυαλό καρπούς φρούτων και η μυρωδιά του είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη. Ή θα το αγαπήσεις ή θα το απωθήσεις. 

Βάλε στην τσαγιέρα σου μία κούπα  ζεστό νερό και ρίξε 1/2 κ.γ. τσάι Rooibos. Όση περισσότερη ώρα παραμείνει μέσα στο ζεστό νερό κατά την παρασκευή του, τόσο πιο γλυκιά γεύση και έντονο χρώμα  και άρωμα θα αφήσει. Τοποθέτησέ το στο ψυγείο να παγώσει και πρόσθεσε παγάκια στο ποτήρι σου ή στο θερμό σου και πάρτο μαζί σου όπου κι αν πας.  

Πιστεύουμε ότι η προσθήκη ζάχαρης και άλλων γλυκαντικών στο κόκκινο τσάι, είναι περιττή, γιατί από μόνο του είναι γλυκό, πλούσιο, έντονα εύγεστο και ευχάριστο. Είναι ένα τσάι που αν μείνει αποθηκευμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν θα χάσει το μοναδικό άρωμά του.  Συγκριτικά με τα άλλα είδη τσαγιού που έχουν τεϊνη το  κόκκινο τσάι Rooibos  δεν έχει και μας δίνει το πλεονέκτημα να το απολαμβάνουμε  είτε ζεστό είτε κρύο όλες τις ώρες της ημέρας.  

Δες εδώ την συλλογή μας κόκκινου τσαγιού

 

Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ιατροί. Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα μας έχουν καθαρά απλο ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Δεν έχουν σκοπό ούτε να δώσουν ούτε να ακυρώσουν ιατρικές συμβουλές. Σε προβλήματα υγείας σας να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας πάντοτε.