Ιούνιος 06, 2019
Δροσιστικό πράσινο τσάι με λεμόνι!

Καλοκαιρινό, κρύο, ευχάριστο, εύγευστο  ρόφημα πράσινου τσαγιού! Ο υδράργυρος έχει ανέβει και τα παγωμένα φυσικά ροφήματα είναι ιδανική επιλογή για να δροσιστούμε στις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Ετοίμασέ το, ρίξε λίγο μέλι, μία φέτα λεμονιού, τοποθέτησέ το στο ψυγείο. Όταν παγώσει ρίξε μπόλικα παγάκια και απόλαυσε!

Πράσινο τσάι Gun Powder:  Αυθεντικό κινέζικο τσάι,  η καλύτερη ποιότητα στο είδος του.Τρυφερά φύλλα τσαγιού σε ιδιόμορφες μπαλίτσες καλά τυλιγμένες και περίτεχνα σφιχτά  δεμένες, για να κρατηθεί και να παραμείνει  καλά το άρωμά τους κλεισμένο εντός τους. Και όταν βουτηχτούν μέσα στο ζεστό νερό, αναδιπλώνεται και απελευθερώνεται η μοναδική μυρωδιά και ξεχωριστή γεύση τους. Τσάι με  ελαφρώς πικρή γεύση και διακριτικό άρωμα.

Όσο περισσότερη ώρα μείνει μέσα στο ζεστό νερό κατά την ώρα της παρασκευής του, τόσο πιο πικρή γεύση θα έχει και πιο σκούρο στην όψη του γίνεται. Γι'αυτό κι εμείς θεωρούμε ότι η ιδανική ώρα παραμονής του στο νερό είναι 2-3 λεπτά.

 

Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ιατροί. Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα μας έχουν καθαρά απλο ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Δεν έχουν σκοπό ούτε να δώσουν ούτε να ακυρώσουν ιατρικές συμβουλές. Σε προβλήματα υγείας σας να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας πάντοτε.