Απρίλιος 08, 2019
Απολαυστικά, κρύα ροφήματα για το καλοκαίρι!

Το  καλοκαίρι έχει κάνει την εμφάνσή του και επιλέγουμε να πίνουμε κρύα, αρωματικά, απολαυστικά,  ροφήματα για να δροσιστούμε.  Φτιάξε τα από βραδίς, τοποθέτησέ τα στο ψυγείο,  την άλλη μέρα ρίξε τα σε θερμό και πάρτα μαζί σου όπου κι αν πας! Και θα σε τονώσουν και θα σε δροσίσουν! 

Smoothies: Υγιεινό, απολαυστικό και χορταστικό. δες εδώ συνταγή 

Στιγμιαία κρύα τσάγια: Δροσιστικά, κρύα ροφήματα με γεύση λεμόνι, φράουλα, πεπόνι με εκχύλισμα τσαγιού και στέβια.  Απλά, ανακακάτεψε 1/2κ.γ. μείγματος τσαγιού με κρύο  νερό, ανακάτεψε, πρόσθεσε παγάκια  και απόλαυσε!

Ρόφημα φρούτων & λουλουδιών: Αναζωογονητικός, αρμονικός συνδυασμός θρεπτικών φρούτων και αρωματισμένων λουλουδιών. Μία πανδαισία χρωμάτων και γεύσεων!  Ρίξε 1/2 κ.γ. από το ρόφημα αυτό σε ζεστό νερό για δέκα λεπτά, σούρωσέ το και τοποθέτησέ το στο ψυγείο και όταν κρυώσει, ρίξε του μπόλικα παγάκια. 

Οloong με ροδάκινο: Καλοκαιρνό μείγμα ταγιού  Oloong και ροδάκινο. Απλά ρίξε του 1/2 κ.γ. μείγματος για 5 λεπτά σε ζεστό νερό. Σούρωσέ το και τοποθέτησέ το στο ψυγείο να παγώσει. Μετά απόλαυσέ το με μπόλικα παγάκια. 

Πράσινο τσάι με βανίλια & φράουλα: Φρούτα και τσάι σε αρμονική συνύπαρξη. Καλοκαιρινή, φανταστική σύνθεση πράσινου τσαγιού με ζαχαρωμένη φράουλα και βανίλια.  

Πράσινο τσάι με λεμόνι: Νελικάτη, αρωματισμένη σύνθεση, ένα πανόμορφο πάντρεμα, του πράσινου τσαγιού με το λεμόνι. 

Κόκκινο τσάι με λεμόνι: Αφρικανικό τσάι με γλυκιά γεύση και έντονο κοκκινωπό χρώμα. Ρίξε 1/2 κ.γ. κόκκινου τσαγιού μέσα σε ζεστό νερό για 10 λεπτά. Σούρωσέ το, τοποθέτησέ το στο ψυγείο και απόλαυσέ το όλες τις ώρες της ημέρας με μπόλικα παγάκια!

Λουίζα: Λεμονάτη και δροσιστική, ιδανικό ρόφημα του καλοκαιριού. Ρίξε λίγη λουίζα σε ζεστό νερό για δέκα λεπτά. Σουρωσέ την, τοποθέτησέ την στο ψυγείο να παγώσει και απόλαυσε με παγάκια!

 

Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε ιατροί. Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα μας έχουν καθαρά απλό ενημερωτικό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική επιστήμη. Δεν έχουν σκοπό ούτε να δώσουν ούτε να ακυρώσουν ιατρικές συμβουλές. Σε προβλήματα υγείας σας να συμβουλεύεστε τον ιατρό σας πάντοτε.