Ιούλιος 25, 2016
Maffins με ινδοκάρυδο χωρίς ζάχαρη

Υλικά:

200γρ. αλεύρι φαρίνα

50γρ τριμμένη καρύδα

250γρ βούτυρο

2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού ζάχαρη καρύδας

1 1/4 φλυτζάνι γάλα

5 αυγά

4 κ.σ. κακάο

1 στικ βανίλιας

 

Μέσα στο μπωλ του μίξερ βάζουμε το βούτυρο με την ζάχαρη καρύδας και τα αφήνουμε να χτυπηθούν για 10 λεπτά. Ενώ το μίξερ λειτουργεί ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά, το γάλα,   την φαρίνα και την βανίλια. Αλοιφουμε σε μία φόρμα κέικ λίγο βούτυρο και 1 κουταλιά αλεύρι. Ρίχουμε σε μικρά φορμάκια μάφινς, το μείγμα και έπειτα βάζουμε το κακάο και το ανακατεύουμε με ένα πιρούνι. Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε τα μάφινς μας για μισή  ώρα. Όταν τα βγάλουμε, βάζουμε από πάνω τους την τριμμένη καρύδα. Αν θέλετε μπορείτε να βάλετε την τριμμένη καρύδα μέσα στο μείγμα.

Καλή επιτυχία!