Απρίλιος 22, 2017
Σπιτικό μπράουνι με ξηρούς καρπούς και χουρμάδες!

Υλικά:

150γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα

150γρ. καρύδια

150γρ. φουντούκια ψημμένα 

100γρ. σπόροι κάνναβης αποφλοιωμένοι

200γρ. χουρμάδες

3 κ.σ. έλαιο καρύδας

2 κ.σ.μέλι

1 κ.σ. ταχίνι

50γρ. κακάο σε σκόνη 

200γρ.κουβερτούρα υγείας (κατα προτίμηση με στέβια)

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μούλτι όλους τους ξηρούς καρπούς.  Βγάζουμε τα κουκούτσια από τους  χουρμάδες και τους κόβουμε σε ψιλά κομματάκια με το ψαλίδι.  Ρίχνουμε σε ένα μπωλ τους ξηρούς καρπούς, τους χουρμάδες, το έλαιο καρύδας, το κακάο, το μέλι και το ταχίνι και τα ανακατεύουμε πολύ καλά. Μετά    βάζουμε το μείγμα μας  σε φορμάκια σιλικόνης. Λιώνουμε σε ένα μπρίκι την κουβερτούρα και την χύνουμε πάνω τους. Τοποθετούμε τα μπράουνι στο ψυγείο και μετά από δύο ώρες τα βγάζουμε βάζοντας επάνω τους ένα κομμάτι φράουλας και σερβρίρουμε.  

Καλή επιτυχία!