Αύγουστος 29, 2016
Σπιτικό γάλα αμυγδάλου

Υλικά:

1 φλυτζάνι του τσαγιού αμύγδαλα 

Εκτέλεση:

Αφού μουλιάσουμε τα αμύγδαλα για μισή ώρα σε ζεστό νερό, τα ξεφλουδίζουμε. Τα βάζουμε στο μπλέντζερ με 2 φλυτζάνια του τσαγιού ζεστό νερό και τα αλέθουμε. Αυτό που προκύπτει είναι ένα πολύ πηκτό μείγμα, το οποίο το βάζουμε σε μία καθαρή πετσέτα της κουζίνας , το στραγγίζουμε. Προσθέτουμε αν θέλουμε λίγο νεράκι και το πίνουμε! 

Καλή επιτυχία!