Αύγουστος 29, 2016
Σπιτικό γάλα αμυγδάλου

Υλικά:

1 φλυτζάνι του τσαγιού αμύγδαλα 

Εκτέλεση:

Αφού μουλιάσουμε τα αμύγδαλα για μισή ώρα σε ζεστό νερό, τα ξεφλουδίζουμε. Τα χτυπάμε με το μπλέντερ ρίχοντας  2 φλυτζάνια του τσαγιού ζεστό νερό. Αυτό που προκύπτει είναι ένα πολύ πηκτό μείγμα, το οποίο το βάζουμε σε μία καθαρή πετσέτα της κουζίνας και το στραγγίζουμε. Προσθέτουμε αν θέλουμε λίγο νεράκι και το πίνουμε! 

Καλή επιτυχία!