Οκτώβριος 15, 2018
Μπισκότα με αλεύρι φαγόπυρου!

Υλικά:

200γρ. αλεύρι φαγόπυρου

1/2 κ.γ. σόδα

1/2 κ.γ. αλάτι 

1 κ.γ. λάδι καρύδας 

1/2 κ.γ. extract βανίλιας 

100γρ. καστανή ζάχαρη 

1 αυγό 

100γρ. σταφίδες ή σταγόνες σοκολατας 

 

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ, ρίχνουμε και ανακατεύουμε το αλεύρι, την σόδα και το αλάτι. 

Χτυπάμε στο μίξερ το λάδι καρύδας, την καστανή ζάχαρη, το εκχύλισμα βανίλιας και το αυγό μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Μετά ρίχνουμε το αλεύρι  σιγά σιγά και τέλος ρίχνουμε τις σταφίδες ή τις σταγόνες σοκολάτας. Ανακατεύουμε και μετά φτιάχνουμε με κουπάτ τα μπισκότα σε ότι σχήμα θέλουμε. 

Τα τοποθετουμε στο ταψί, αφού πρώτα του έχουμε στρώσει μία λαδόκολα και ψήνουμε για 15 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Καλή επιτυχία!