Σεπτέμβριος 22, 2017
Φτιάξε το δικό σου μείγμα μπαχαρικών!

H εποχή που οι γυναίκες χρησιμοποιούσαν μόνο αλάτι και πιπέρι στο φαγητό τους έχει περάσει ανεπιστρεπί. Eμείς ενθαρρύνουμε τους πελάτες μας να φτιάξουν τη δική τους συνταγή μείγματος μπαχαρικών για να ξέρουν πάντα τι βάζουν στο φαγητό τους. 

Στα μπαχαρικά δεν υπάρχουν κανόνες και δεν χρειάζεσαι μεγάλες γνώσεις. Απλά άσε την φαντασία σου ελεύθερη. Ανακάλυψε τον θησαυρό που έχεις στο ντουλάπι σου και ταξίδεψε τον ονειρεμένο κόσμο των μπαχαρικών και θα διαπιστώσεις ότι ένα απλό φαγητό με πολύ φθηνά υλικά μπορεί  να σε εκπλήξει με την νοστιμιά του. Φτιάξε το δικό σου κάρρυ, την δική σου μουστάρδα, το δικό σου αρωματικό αλάτι ή φτιάξε κάρρυ και με βάση τον κουρκουμά, βάλε μέσα καυτερό πιπέρι, τζίντζερ, καπνό, κόλιανδρο.

Εξάλλου τι είναι η μαγειρική; Ένα παιχνίδι. Παίξε λοιπόν. Και το σημαντικοτερο; Δεν χρειάζεται να φύγεις από το σπίτι ιδίως αν μένεις επαρχία. Θα σου τα στείλουμε όπου κι αν είσαι και θα τα παραλάβεις άμεσα!

Δες εδώ την συλλογή των μπαχαρικών μας. 

 

Σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε γιατροί. Τα γραφόμενα στο site μας έχουν συμβουλευτικό απλό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική και επιστημονική άποψη. Συμβουλευτείτε τον ειδικό σας  γιατρό σε θέματα υγείας σας πάντοτε.